Αιτιολόγηση Προσφοράς

Η KX Consulting Engineers, στα πλαίσιο του άρθρο 88 του Ν.4412/2016, αναλαμβάνει την τεκμηρίωση της οικονομικής προσφοράς του Οικονομικού Φορέα.

Συνοπτικά η τεκμηρίωση της οικονομικής προσφοράς περιλαμβάνει:

  • Το έμμεσο Κόστος του Έργου:

δηλαδή τα Γενικά έξοδα του Οικονομικού Φορέα όπως αυτά αναφέρονται στα συμβατικά τεύχη (Τιμολόγιο Μελέτης & Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων)

  • Το Άμεσο Κόστος του Έργου:

δηλαδή το συνολικό κόστος των επιμέρους εργασιών οι οποίες συνθέτουν το φυσικό αντικείμενο της κατασκευής του έργου από τον Οικονομικό Φορέα και περιλαμβάνουν τα κόστη των υλικών (ενσωματούμενων ή χρησιμοποιούμενων), εργατικών μηχανικού εξοπλισμού και πιθανών υπεργολάβων. Είναι το κόστος που μπορεί να εντοπιστεί και υπολογιστεί σε συγκεκριμένες εργασίες όπως αυτό διαμορφώνεται από την εμπειρία, την υποδομή που διαθέτει ο οικονομικός φορέας, την έρευνα αγοράς που έχει κάνει και τις παραδοχές απόδοσης του εργατοτεχνικού προσωπικού και του μηχανολογικού εξοπλισμού που θα χρησιμοποιήσει.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση και διευκρινήσεις σχετικά με την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας 210-5068689 , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οίκος Ποιοτικού Ελέγχου
Email to kxengineers.gr
Phone to kxengineers.gr
Back to top